Contact

Arrangementen

Ook kunt u bij ons diverse arrangementen boeken, Dit eventueel in combinatie met allerlei activiteiten die op Ameland worden georganiseerd. 

Na een goeie vaart komt U aan op Ameland in de haven van Nes waar ons restaurant zich ook bevind op 100 meter lopen vanaf de boot, Hier kunt U eerst  lekker even tot rust komen en genieten van een heerlijk kopje koffie met een appelpunt, kwarkgebak of slagroomsoes op ons heerlijke terras of in ons gezellige restaurant. Voordat u het eiland gaat verkennen, heeft u de mogelijkheid om een lunchpakketje mee te nemen voor onderweg. Naast ons restaurant bevind zich fietsverhuur Kiewiet, Ideaal als u uw dag wilt beginnen met een fietstocht over het altijd mooie Ameland. Na uw dag intensief bezig te zijn geweest of heerlijk te hebben genoten van strand of het mooie weer , kunt U de fietsen weer inleveren naast ons restaurant en zo u dag afsluiten met een koud warm buffet, een barbecue, één van onze diverse menu's die we voor u samen hebben gesteld, ook is het mogelijk om van onze a-la-carte kaart of van onze uitgebreide lunchkaart te eten, hier staan ook onze plate's tussen voor een zeer geschikte prijs. Mocht u zelf andere wensen of gerechten willen is dat ook mogelijk, Macaroni, pasta, stamppot buffet alles is mogelijk!!!!  

We hebben hier diverse mogelijkheden voor een dag programma op Ameland waar u een combinatie van zou kunnen maken.

www.tornado-ameland.nl  varen met de Powerboot, erg spectaculair, idee voor een  vrijgezellen feestje, personeelsuitje, start in de haven van Nes, ook vanuit Holwerd.

 www.peddelsoutdoor.nl   Outdoor en sport en spel activiteiten, Fietsroutes of Eilandtours die starten vanaf de piraat, diverse activiteiten op het strand, watersport, teambuilding en nog veel meer activiteiten...............

BoerengolfBoerengolf op Ameland tussen de koeien en schapen......

Robbentocht naar de zeehond   Varen naar de zeehonden, erg leuk voor kids, deze start in de haven van Nes op 100 meter loopafstand van ons restaurant

www.islandevents.nl   Diverse activiteiten over het gehele eiland,

www.paintball-ameland.nl Nieuw op Ameland, knallen tussen de vuurtorens, erg leuk

 

Top↑